Er wordt donderdagavond 25 augustus een inloopbijeenkomst over de aanleg van twee halve turbo-rotondes op de Oosttangent gehouden. Geïnteresseerden kunnen vanaf 19:00 tot 20:30 uur de raadszaal van het gemeentehuis aan het Parelhof binnenlopen om meer informatie te krijgen.

De gemeente Dijk en Waard maakte vorige week bekend dat twee rotondes op de Oosttangent in Heerhugowaard vanaf 12 september worden vervangen door halve turbo-rotondes. Het gaat om de rotondes bij de Haringvliet en Dijk van Kyoto. De rotondes zullen in één rijrichting verbreed worden tot twee rijbanen. Zo krijgt de rotonde bij de Haringvliet de extra rijstrook in noordoostelijke richting en de rotonde bij Dijk van Kyoto in zuidwestelijke richting.

Aan elke rotonde wordt in drie stappen gewerkt. Zo blijft de rotonde eerst overdag open en worden 's nachts verkeersregelaars ingezet. Vervolgens kan autoverkeer alleen rechtdoor of rechtsaf en de derde stap is dat de rotonde ongeveer vier dagen volledig afgesloten is voor het verkeer. Tijdens het gehele project geven borden de omleidingsroutes aan. Inwoners worden tijdens de werkzaamheden op de hoogte gehouden via dijkenwaard.nl/oosttangent, de Bouwapp en sociale media van Dijk en Waard.

De aanleg van de halve turbo-rotondes is onderdeel van een reeks verbeteringen aan wegen in Dijk en Waard. Ze zijn voor de aanleg van de spooronderdoorgang op de Zuidtangent gepland, waarmee de gemeente hoopt dat het verkeer niet al te veel hinder heeft van de werkzaamheden.
Pin It
Bekeken: 1782x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/