Doe mee met de Zangklas, leer fotograferen of probeer een instrument uit. Het Heerhugowaardse Cool start het nieuwe seizoen met de 'Week van de proefles' en een open dag. Geïnteresseerden kunnen van maandag 5 tot en met zaterdag 10 september verschillende proeflessen volgen.

"Kunst en muziek zorgt voor een fit brein en is bovendien erg belangrijk voor de ontwikkeling", schrijft Cool, "Het is dan ook een mooi voornemen om dit jaar mee te doen aan een van de proeflessen." Naast de lessen worden op zaterdag 10 september de deuren geopend van de muziekstudio's. Van 13:00 tot 16:00 uur kan iedereen de muziekinstrumenten uitproberen en ontdekken welk instrument de voorkeur heeft.

Het volledige rooster van de 'Week van de proefles' is terug te vinden op coolkunstencultuur.nl. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en kunnen gratis gevolgd worden. Aanmelden voor de proeflessen is noodzakelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It