De basiscursus astronomie van sterrenwacht Saturnus in Heerhugowaard is compleet vernieuwd. Na aanpassingen is de inhoud weer actueel met nieuwe foto's en de laatste wetenswaardigheden. Iedere les begint met een stukje geschiedenis van het onderwerp gevolgd door de laatste informatie.

Bij deze basiscursus, die 8 weken duurt, hoort ook een cursusboek. De lessen beginnen altijd om 19:30 uur en duren ongeveer twee uur. Aan het eind van de les is er bij helder weer gelegenheid tot het doen van waarnemingen in de koepel. De eerste les is op woensdagavond 12 oktober 2022.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meer informatie is te vinden op sterrenwachtsaturnus.nl. (foto: Pexels/Felix Mittermeier)
Pin It
Bekeken: 1650x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/