Vorige week zijn op woensdag en vrijdag bromfietscontroles gehouden in Heerhugowaard. Bij elkaar werden voor twaalf brom- en snorfietsen een 'WOK-melding' gemaakt omdat ze te hard konden rijden. De eigenaren mogen pas weer op hun scooter rijden als deze in originele staat teruggebracht is en opnieuw goedgekeurd.

De eerste controle was in de omgeving van het politiebureau. Hier zijn vijftien brom- en snorfietsen gecontroleerd. Liefst een derde kon te hard rijden tijdens de rollenbanktest. Eén van de bestuurders reed niet alleen op een opgevoerde snorfiets, ook reed hij met drugs op en zonder rijbewijs. Een ander reed scooter ondanks nog een lopende WOK-melding had.

Vrijdag zijn op de Stationsweg 42 brom- en snorfietsen gecontroleerd en dat leverde zeven WOK-meldingen op. Daarnaast zijn vijf bestuurders bekeurd voor overtredingen, waaronder een voor rijden zonder rijbewijs. (foto: Politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 1361x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/