De Kunstroute Sint Pancras wordt dit jaar gehouden in het weekend van 10 en 11 september. Tussen 11:00 en 17:00 uur laten 25 kunstenaars op verschillende locaties in Sint Pancras hun werk zien.

Niet alleen bestaat de kunstroute uit dertien locaties, maar zijn er ook twee groepsexposities die tijdens het weekend bezocht kunnen worden. Zo is in Kerkelijk Centrum De Regenboog werk te zien van keramiste Greet Hartog en schilders Marijke Krul, Harrie Raat en Neeltje Schuit. Daarnaast is bij Kindcentrum Het Baken werk te zien van leerlingen van de basisschool en exposeren Jannie van der Lee- Delis, Marcel de Graaf en Karin Dekker hun schilderijen.

Op alle locaties kunnen bezoekers een plattegrond krijgen om te zien waar de route langsgaat, maar ook op de Facebookpagina van de kunstroute en op nazomerfeesten-sintpancras.nl is meer informatie te vinden.
Pin It
Bekeken: 1499x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/