Er is onduidelijkheid in de gemeenteraad van Dijk en Waard, want is de gemeente wel of geen regenbooggemeente? Al in 2016 heeft de raad van Heerhugowaard de destijdse gemeente uitgeroepen tot regenbooggemeente, maar Langedijk  heeft dat nooit gedaan. Petra Feenstra heeft vragen gesteld aan het college.

Het raadslid van de PvdA wil weten of de Heerhugowaardse 'regenboogstatus' is overgegaan op Dijk en Waard en of de gemeente hier meer bekendheid aan wil geven. "Als gemeente is het belangrijk om uit te stralen dat je de LHBTIQA+-gemeenschap een warm hart toedraagt", vindt Feenstra. "We kunnen niet achterblijven."

Voor het raadslid is het niet alleen een symbool, maar betekent het uitroepen tot regenbooggemeente veel meer. "Je laat zien dat iedereen welkom is én dat we niemand uitsluiten." Het college van Dijk en Waard heeft dertig dagen om te reageren op de vragen.
Pin It
Bekeken: 1637x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/