De gemeente Dijk en Waard heeft sinds vrijdag een nieuwe website over het Stationsgebied. Op dijkenwaard.nl/stationsgebied is informatie te vinden over de ontwikkelingsplannen van dit gebied.

Gemeente Dijk en Waard maakt grote stappen met de herontwikkeling van het Stationsgebied. In de komende jaren ondergaat het gebied een ware metamorfose. De nieuwe website heeft alle ruimte voor informatie over de thema’s en de ambities die het college van B&W in het gebied wil waarmaken. Wonen, werken, recreatie, mobiliteit, duurzaamheid, onderwijs en zorg staan centraal. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld de aanleg van de spooronderdoorgang Zuidtangent, het nieuwe gemaal langs de N242 en de nieuwbouwontwikkelingen rondom de Industriestraat.

Op de website zijn ook kaartjes, foto’s en visualisaties van de toekomstige situatie te zien. Ontdek de woningen, de spooronderdoorgang en omgeving van het Stationsgebied er in de toekomst uit zien. Daarnaast wordt achtergrondinformatie gegeven en zijn beleidsdocumenten te raadplegen.

Onder het kopje ‘Nieuws’ staat het laatste nieuws over de herontwikkeling in en rondom het Stationsgebied.
Pin It