Organist Aarnoud de Groen geeft vrijdag 14 oktober een orgelconcert in de Kooger Kerk in Zuid-Scharwoude. De musicus speelt een gevarieerd programma en begint om 20:00 uur. De deuren gaan open om 19:30 uur.

Aarnoud de Groen kreeg op negenjarige leeftijd zijn eerste orgellessen en toen hij twaalf jaar was werd hij benoemd tot kerkorganist in het Zuid-Hollandse Rijswijk. Hij volgde de opleiding school en muziek aan het Koninklijk Conservatorium. Inmiddels is hij alweer 25 jaar organist in de Bethlehemkerk in Den Haag.

Met zijn concertprogramma betreedt hij niet alleen de gebaande paden van de Duitse barok en Franse romantiek, maar speelt hij ook minder en soms zelfs onbekende orgelwerken. Een kaartje voor het concert in de kerk van Zuid-Scharwoude kost 15,00 euro en is verkrijgbaar bij de kerk.
Pin It
Bekeken: 1385x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/