Een leuke activiteit in de wijk of buurt organiseren. Dat kan in Dijk en Waard met een financiële bijdrage van de stichting Bewonersinitiatieven Dijk en Waard (BIDW).

Jaarlijks stopt de gemeente 27.500 euro in de stichting, die als opdracht heeft om geld te verdelen onder inwoners met initiatieven om de sociale samenhang te bevorderen. "Denk aan een buurtbarbecue, wijkspeurtocht of dorpsfeest", legt wethouder René Schoemaker uit. "Kort samengevat is het budget bedoeld voor activiteiten voor en door Dijk en Waarders."

Alle aanvragen komen binnen bij het stichtingbestuur, die alle aanmeldingen beoordeelt. Een aanvraag kan gedaan worden via de website bidw.nl. Bij het aanmelden is een kort inhoudelijk verslag met financiële verantwoording nodig.
Pin It
Bekeken: 1349x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/