Je weet wel dat je duurzamere keuzes kunt maken, maar ziet door de bomen het bos niet meer. De inspiratiemiddag die woensdag 21 september wordt gehouden in de bibliotheek in Heerhugowaard staat volledig in het teken van duurzame initiatieven. Het doel van de middag is om inspiratie en handvatten te geven aan geïnteresseerden.

Er zijn niet alleen kraampjes met informatie, maar je kunt ook gaan kijken bij vier presentaties. Zo vertelt Sarai Haan om 14:15 uur over de Pluktuin van Geesje vlakbij het Geestmerambacht en houdt Langedijk4GlobalGoals om 14:45 uur een presentatie over zwerfafval. Petra Kleef, klimaatburgemeester van Dijk en Waard, laat om 15:15 uur zien hoe je afval kan verminderen en om 15:45 uur is het tijd voor Piet Glas. De energiecoach komt vertellen over manieren om het energie- en gasverbruik te verlagen.

Het is voor bezoekers van de inspiratiemiddag ook mogelijk om kapotte apparaten te laten repareren in het Repair Café Heerhugowaard. Daarnaast laat interieurstylist Iris van Asselt duurzame materialen zien, voelen en ruiken.

De gratis inspiratiemiddag in de Heerhugowaardse bibliotheek begint om 14:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Aanmelden is niet nodig.
Pin It
Bekeken: 1321x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/