Griffier Bregje de Jong van Dijk en Waard heeft een Griffioen gekregen, omdat ze de jongste griffier van Nederland is. De award is door de Vereniging van Griffiers in het leven geroepen om jonge mensen te enthousiasmeren voor het vak. Volgens de 25-jarige is het leuk om de prijs te winnen, maar zegt het niks over haar kwaliteiten.

Wel is de award een mooie manier om het vak onder de aandacht te brengen, vertelt De Jong aan Dijk en Waard Centraal. "Als mensen denken aan een griffier, verwachten ze vaak een ouder iemand. Deze prijs laat zien dat dat niet zo hoeft te zijn." Zelf had De Jong nooit verwacht dat ze griffier zou worden. "Toen ik drie jaar geleden begon met mijn loopbaan in het lokaal bestuur, had ik nooit gedacht een griffiersrol te vervullen. Ik vind het mooi om bezig te zijn met de gemeente en heb daarnaast veel plezier in mijn werk."

De 25-jarige is griffier van Dijk en Waard sinds haar voorganger Ronald Vennik in mei zijn ontslag indiende om wethouder te worden in Heiloo.
Pin It
Bekeken: 1927x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/