De nieuwe Kleine zaal van Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard wordt in januari feestelijk geopend. De zaal heeft alleen nog geen naam, want het theater wil dat de inwoners van Dijk en Waard die nieuwe naam kiezen.

De naam 'Cool' kwam ruim 14 jaar geleden uit de bus bij een prijsvraag. De naam verwijst naar de vele koolsoorten die in de omgeving worden verbouwd, en is geschreven met de 'c' van cultuur. Nu zoekt Cool een originele naam voor de paars gekleurde en intieme Kleine zaal.

'Je kunt me gerust een geheim vertellen' is de eerste toneelproductie in de Kleine zaal. Verder zijn er voor muziekliefhebbers huiskamerconcerten van onder andere Madlife, De Andersons, Tangarine, Case Mayfield en Ocobar. Thjum Arts en Nesim El Ahmadi laten het publiek een avond lachen. Voor kinderen stappen Gonnie en Gijsje het nieuwe toneel op.

Creatieve namen kunnen voor 31 oktober worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer op coolkunstencultuur.nl. (foto: AG Heeremans Photography)
Pin It