De historische verenging van Sint Pancras organiseert de presentatie 'Van heden naar verleden' op 28 oktober om 20:00 uur en 29 oktober om 14:00 uur in Dorpshuis De Geist. Ook Sint Pancras is in de loop van de tijd veranderd. Zo zijn veel oude panden vervangen door nieuwbouw. Tijdens de presentatie gaat Klaas de Graaf terug in de tijd.

Leden van de vereniging kunnen maximaal twee kaarten per persoon halen bij Jan Steltenpool of Jaap de Wit. Kaarten voor niet-leden of extra kaarten kosten vijf euro per stuk. Alleen voor leden buiten Sint Pancras bestaat de mogelijkheid om kaarten te reserveren via telefoonnummer 072 - 564 29 08 of de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie zie hvsint-pancras.nl.
Pin It
Bekeken: 1205x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/