GeΓ―nteresseerden kunnen maandag 26 september van 18:00 tot 19:00 uur en zaterdag 1 oktober van 10:00 en 11:00 uur kennismaken met de sport tennis. Tennisschool HiT organiseert twee proeflessen bij tennisvereniging Tulp.

Volgens de sportvereniging die gevestigd is aan de Oeverzegge in Oudkarspel zijn de twee kennismakingsmomenten ideaal voor mensen die een keer willen proberen te tennissen. De proefles is gratis en materialen zoals rackets en ballen zijn aanwezig. Aanmelden kan door een WhatsApp-bericht te sturen naar Roxan via 06 - 52 30 69 99 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1132x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/