Mede dankzij het ROC Horizon College is ongeveer 0,5 miljoen euro Rijkssubsidie vrijgemaakt om middelbaar beroepsonderwijs voor volwassenen flexibel en via modules aan te bieden. Een van de doelen is om de personeelstekorten in de technieksector terug te dringen. De subsidie is bedoeld voor de mbo-opleidingen Uitvoerder Bouw & Infra en Technisch Leidinggevende. Het Horizon College is penvoerder van dit landelijke project.

De vraag naar technisch leidinggevenden en uitvoerders in de bouw is groot. Opleidingsmanager Janny Martens van het Horizon College is dan ook blij met de toegekende subsidie. "Dit is het begin van een nieuw tijdperk om volwassenen op deze manier op te leiden. Om personeelstekorten op te lossen moet er nu iets gebeuren en deze modulaire opleidingen zijn daar onderdeel van".

De opleidingen kunnen naast het werk gevolgd worden. Belangstellenden kunnen de hele opleiding volgen of per module. In het schooljaar 2023-2024 starten de proefprojecten van deze modulaire opleidingen. Naast de nieuwe modulaire opleidingen bestaat al de reguliere BBL-opleiding (4 dagen werken - 1 dag theorie op school). Deze BBL-variant blijft in het huidige aanbod bestaan.
Pin It
Bekeken: 1905x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/