Kleinkunstduo De Andersons had al eerder in samenwerking met Arjen Lubach een succesvolle voorstelling en gaat nu met Een Mooiere Wereld langs de theaters. Het Zweeds-Nederlandse kleinkunstduo staat woensdag 12 oktober om 20:30 uur in het Heerhugowaardse Cool.

In 'Een mooiere wereld' vertellen en zingen De Andersons over het ontstaan en het groeien van hun liefde, tot die te groot werd voor twee en ze hun kleine Noah Ramses op de wereld zetten. En met hem kwamen de grote vragen, want hoe kunnen we de wereld een beetje mooier maken?

De Andersons gaan te rade bij Astrid Lindgren, die tijdens haar leven duizenden kinderen en volwassenen troost en moed schonk. Haar geest zwiert nog rond en plant wijze en opstandige sprookjes in de hoofden van mensen die op zoek zijn naar wat werkelijk van waarde is. En omdat er in een mooiere wereld geen woord wordt gelogen, vertellen De Andersons niet alleen hun verhaal, maar dat van ons allemaal: van jonge ouders, grootouders, van iedereen die ooit kind is geweest.

Een kaartje kost 15 euro en is verkrijgbaar via de kassa van het theater of coolkunstencultuur.nl.
Pin It