Gezien de kijkcijfers moeten er haast ook wel Dijk en Waarders gekeken hebben naar de koets, de koffer, de strak geklede politici en het koninklijke zwaai-moment op het balkon. Ofwel: de derde dinsdag van september, Prinsjesdag. Inmiddels weer achter de rug, maar wij vroegen ons af: "Leeft dat eigenlijk in Dijk en Waard?". Dijk en Waard Centraal ging de straat op om daar achter te komen.

"Ik heb niet gekeken ik was hard aan het werken", vertelt een bezoeker van winkelcentrum Middenwaard. "'s Avonds krijg je toch een verslag en wordt het belangrijkste in het nieuws behandeld”, kregen we ook te horen. Dus hebben we ook maar gevraagd naar het prijsplafond voor de energie. Sommigen vinden dat een stap in de goede richting en anderen hebben nog twijfels: “Ik weet nog niet zo goed wat ik daarvan moet denken.”

Kortom, het is straatpraat en wij hebben het daarom maar overzichtelijk op een rij gezet in deze video.
Pin It
Bekeken: 1240x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/