De Grote Clubactie bestaat 50 jaar. Met de felicitaties van koning Willem-Alexander op zak is dit nu al een jaar met een extra gouden randje. Vanaf zaterdag 24 september doen 81 verenigingen verdeeld over gemeenten Alkmaar, Dijk en Waard en Bergen mee.

Wat in 1972 begon als een lokale loterij is uitgegroeid tot de grootste fondsenwervende organisatie, die meebouwt aan het in stand houden van een gezond verenigingsleven in Nederland. Voor veel Nederlanders is ‘hun club’, ook anno 2022, onmisbaar. Verenigingen zorgen voor sociale samenhang, het zijn plekken waar vriendschappen voor het leven worden gesloten, waar het eigen talent wordt ontdekt en gezamenlijk mooie momenten worden beleefd.

De Grote Clubactie is de grootste en meest breed gedragen fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen. Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen. Daarom doen 37 verenigingen in Alkmaar mee, 32 in Dijk en Waard en twaalf in Bergen.

Clubleden verkopen loten van zaterdag 24 september tot en met maandag 21 november. Loten kosten 3 euro per stuk en zijn ook te koop via clubactie.nl. Bij de bestelling kan een favoriete club worden ingevoerd. De trekking is op 6 december.
Pin It
Bekeken: 2456x
https://ee.itk.ac.id/data/