Burgemeester Maarten Poorter van Dijk en Waard heeft een woning aan de Sluis in Heerhugowaard tijdelijk gesloten. Vorige week dinsdag raakte de woning zwaar beschadigd toen een explosief afging.

Het is niet de eerste keer dat de bewoners doelwit zijn van een aanslag. Zo ging er vorige maand ook al een explosie af bij de woning en werd afgelopen jaar ook al hun auto vernield en later in de brand gestoken.

De explosies gaan buurtbewoners niet in de koude kleren zitten. Meerdere mensen geven aan te willen verhuizen. Volgens burgemeester Poorter is er gevaar voor de openbare orde. "Het is van groot belang om rust terug te brengen in de buurt. De woning wordt gesloten voor de veiligheid van de bewoners, omwonenden en bezoekers van de straat."
Pin It
Bekeken: 1741x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/