Een 25-jarige man is donderdagavond door drie gemaskerde mannen gedwongen om geld te pinnen bij de pinautomaat op het Stationsplein in Heerhugowaard. De politie is op zoek naar de daders, die alle drie rond de achttien jaar oud worden geschat.

Het slachtoffer stond donderdagavond rond 22:00 uur bij zijn auto op de Taxuslaan in Heerhugowaard. Op dat moment wordt hij aangesproken door drie mannen, die hem bedreigen en dwingen om te rijden naar de geldautomaat aan het Stationsplein. Eenmaal daar aangekomen stapt een van de mannen uit om met de bestuurder geld te pinnen. Terug in de auto ziet de man iemand op straat en pakt hij de kans om te ontsnappen. Hij springt uit de auto en roept om hulp. De drie mannen stappen vervolgens ook uit en gaan er met het gepinde geld vandoor.

De daders hadden alle drie een capuchon op en waren gemaskerd. Er zouden verschillende mensen na het incident achter ze aan zijn gerend in de richting van de Nelson Mandelastraat. De politie komt graag met deze mensen in contact en wil ook praten met andere getuigen. Zo heeft de politie nog geen contact gehad met de getuige naar wie het slachtoffer om hulp heeft geroepen en iemand met een zwarte auto die mogelijk ook rond 22:00 uur aan het pinnen was.
Pin It
Bekeken: 3081x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/