Als het aan de officier van justitie ligt, dan gaat een voormalige politieagent uit Heerhugowaard en tevens trainer van een waterpoloteam de cel in. De man bekende tijdens een inhoudelijke zitting dat hij trio's had met minderjarige meisjes en ook naakte meisjes filmde in de kleedkamer.

Volgens de 23-jarige L. S. was hij veel met zijn werk als politieagent en trainer van een waterpoloteam bezig, maar veranderde dat aan het begin van de coronacrisis. "Ik had ineens niets te doen en lag dagen op bed", zei S. tijdens de zitting van afgelopen donderdag. Via een vriendin ontmoette hij een 14-jarig meisje. De man had vervolgens dagelijks contact met haar en was naar eigen zeggen verliefd op haar geworden.

Die verklaring zorgde voor vragen bij de rechtbank, aangezien de man ook seksueel contact had met een 15-jarige vriendin van het meisje. Daarnaast werden er op zijn telefoon en meerdere laptops beelden gevonden waarop te zien was dat hij seks had met de meisjes. Ook had de twintiger stiekem opnames gemaakt van naakte meisjes in de kleedkamer bij de waterpolotraining. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.
Pin It
Bekeken: 8019x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/