Een automobilist is aangehouden nadat hij vrijdagavond betrokken is geraakt bij een verkeersongeluk in Zuid-Scharwoude. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

De ambulance was vrijdagavond rond zeven uur snel ter plaatse op de splitsing van de Sperwer en Reiger in Zuid-Scharwoude. De bestuurder van een bedrijfswagen was in botsing gekomen met een scooterrijdster. De vrouw raakte hierbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Een blaastest op de straat in Zuid-Scharwoude wees uit dat de man teveel had gedronken. De man is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.
Pin It
Bekeken: 6277x
https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/