IJsbaan De Meent in Alkmaar opent zaterdag 8 oktober voor alweer het 50ste seizoen de deuren. Vanwege het jubileum wordt op deze dag, die samenvalt met Alkmaar Ontzet, een feestelijke openingsactie gehouden: toegangskaartjes kosten net zoveel als tijdens het allereerste schaatsseizoen. De actie geldt ook nog op zondag 9 oktober.

Ook dit seizoen zijn er weer Buffelavonden en voor de betere schaatsers Speed Buffelavonden. De eerste edities zijn op respectievelijk vrijdag 14 oktober en woensdag 19 oktober. Op maandag 28 november is er een speciale jubileum Buffelavond.

Toen de Alkmaarse ijsbaan open ging kostten kaartjes 1 gulden voor kinderen en 3 gulden voor volwassenen. Omgerekend is dat 0,45 en 1,36 euro. Meer info op demeentalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2924x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/