Dijk en Waard gaat geen verdere maatregelen nemen nadat een kapotte doseerpaal op de Vronermeerweg in Sint Pancras ervoor zorgde dat hulpdiensten om moesten rijden. Het college zegt dat in een reactie op vragen van Joke Visser van Senioren Dijk en Waard.

De doseerpaal is in 2010 geplaatst op het landweggetje in Sint Pancras. Hierdoor moeten auto's even wachten en hebben fietsers meer ruimte. Op 12 augustus was de paal kapot, waardoor hulpdiensten later dan gepland ter plaatse konden komen. Raadslid Joke Visser vroeg het college om verduidelijking.

"We betreuren de gevolgen van de storing", schrijft het college. Normaal gaat de paal bij een storing automatisch naar beneden, maar dit keer was dit niet het geval. "Deze unieke storing is op dezelfde dag opgelost. Na analyse is het systeem aangepast zodat deze storing in de toekomst wordt voorkomen." Het college gaat geen verdere maatregelen nemen.
Pin It
Bekeken: 1713x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/