De politie is op zoek naar (specifieke) getuigen van de gewapende gijzeling en beroving die donderdagavond plaatsvond in Heerhugowaard. Rond 22:00 uur stond een 25-jarige man bij zijn auto op de Taxuslaan, toen hij door drie jongemannen werd bedreigd met een mes. Hij moest naar het Stationsplein rijden om geld pinnen, maar eenmaal terug bij zijn auto wist hij te ontsnappen en riep naar iemand om hulp. De gijzelaars gingen er met de buit vandoor en zijn nog niet achterhaald.

Toen de drie overvallers hun slachtoffer benaderden hadden ze hun mond bedekt en een capuchon over hun hoofd. De man werd met een mes gedwongen om naar het Stationsplein te rijden om daar te pinnen, onder begeleiding van een van de gijzelaars. Terug in zijn auto wist het slachtoffer te ontsnappen en riep om hulp toen hij iemand zag lopen. De daders stapten uit zijn auto en gingen er met het geld vandoor in de richting van de Nelson Mandelastraat. De zoekslag om ze te vinden was tevergeefs, maar er zijn wel goederen gevonden. Waar het om gaat wil de politie vanwege het onderzoek nog niet kwijt: "Goederen, ja zo kun je het noemen". Mogelijk gaat het om de portemonnee van het slachtoffer.

De overvallers zijn ongeveer 18 jaar oud, rond 1,80 m en slank gebouwd. Ze droegen mondbedekking en een capuchon over hun hoofd. Eén van had een donkergroene jas aan.

Uit het onderzoek zijn specifieke getuigen naar voren gekomen. De politie komt graag in contact met de persoon naar wie het slachtoffer om hulp riep, en met mensen die achter de gijzelaars aan zouden zijn gegaan. Ook was er iemand met een zwarte auto aan het pinnen toen de overvallers met het slachtoffer aankwamen. Eventuele andere getuigen worden ook verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via het tipformulier. Wie camerabeelden heeft of andere informatie wordt eveneens verzocht contact op te nemen.
Pin It
Bekeken: 1880x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/