Vanwege de fors gestegen energiekosten heeft het Rijk een energietoeslag in het leven geroepen, die inmiddels is verhoogd van 800 naar 1.300 euro. Inwoners van gemeenten Bergen en Heiloo waarvan bekend is dat zij een laag inkomen hebben, kregen de eerste toeslag al overgemaakt. De extra 500 euro wordt zo snel mogelijk uitgekeerd. Inwoners die denken ook in aanmerking te komen worden opgeroepen om zich vóór december te melden.

De toeslag is bedoeld voor mensen met een inkomen tot aan 120 procent van het sociaal minimum. Hoeveel dat is, is afhankelijk van de persoonlijke situatie. Aanvragen voor de energietoeslag kunnen worden gedaan via bergen-nh.nl en heiloo.nl. Wie hulp nodig heeft kan 072-8880000 (Bergen) of 072-05356666 (Heiloo) bellen.
Pin It
Bekeken: 2328x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/