Zondag 2 oktober wordt de eerste voorronde van het Open Expert Woldhuis Tokken Kampioenschap van Dijk en Waard 2022 gehouden in Café De Roode Leeuw in Langedijk. Daarna volgen nog vijf voorronden in verschillende cafés binnen de gemeente, voorafgaand aan de finale op 11 november in Café De Schelvis. De beste drie koppels van iedere voorronde winnen een leuke prijs.

Voor wie het spel 'tokken' niet kent: het is een mix tussen mens-erger-je-niet en klaverjassen en wordt door velen dé opvolger van het keezen genoemd, vanwege extra mogelijkheden en het anders vormgegeven spelbord.

Vanaf 13:30 tot 18:00 uur worden vier spelletjes gespeeld. Deelname kost 7,50 per persoon inclusief kopje koffie/thee, twee hapjes. Koppels kunnen zich opgeven met een belletje of appje naar 06-30199497. Meedoen aan alle voorronden kan. De volgende voorronden zijn op 9 oktober in Café De Swan, op 14 oktober in de KSV Kantine, op 22 oktober in Café De Heerlijkheid, op 5 november in Sportcafé De Oostwal en op 13 november in Grandcafé De Heeren.

Na de finale op 11 november is de grote prijsuitreiking, waarin de kampioenen van Dijk en Waard bekend worden gemaakt.
Pin It
Bekeken: 727x