Transportbedrijf Beentjes Transport in Heerhugowaard wordt overgenomen door branchegenoot Van den Heuvel Logistiek uit Uden en Heerde. Mede-eigenaren José Kramer-Beentjes en Ger Beentjes hebben er voor gekozen om afscheid te nemen van het bedrijf, zo meldt Transport Online. Ron Grapendaal, de huidige vestigingsmanager, blijft verantwoordelijk voor de operatie in Heerhugowaard en ook directeur en mede-eigenaar Monique Beentjes zet haar werkzaamheden ongewijzigd voort.

Beentjes Transport heeft in Heerhugowaard 50 medewerkers, een crossdock-locatie en een vloot van 35 vrachtwagens. Crossdocking betekent dat producten bij het lossen meteen weer verzonden worden, zonder dat ze in het magazijn gestald worden. Arjan van der Heijden, Algemeen Directeur van Van den Heuvel Logistiek, kijkt uit naar het resultaat van de overname: "Samen zijn we nog beter in staat om oplossingen te bieden in de steeds meer beweeglijke transportvraag én groeiende vraag naar efficiëntere en duurzame transportbewegingen." Van den Heuvel Logistiek heeft een eigen netwerk in de Benelux, meer dan 300 medewerkers en na de overname een vloot van 200 voertuigen en 45.000 meter opslagcapaciteit.
Pin It
Bekeken: 1716x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/