Dijk en Waard gaat meer bekendheid geven aan de regenboogstatus. Zo wordt binnenkort de gemeentewebsite aangepast en gaat de gemeente de regenboogstatus melden rondom LHBTI-activiteiten.

Het college heeft dat gemeld na vragen van raadslid Petra Feenstra. Al zes jaar geleden heeft de destijdse gemeente Heerhugowaard zich uitgeroepen tot regenbooggemeente, maar Langedijk deed dat nooit. Het raadslid vroeg zich af of de regenboogstatus is overgegaan naar de gemeente Dijk en Waard. "Het is belangrijk dat we uitstralen dat we de LHBTIQA+-gemeenschap een warm hart toedragen", zei Feenstra eerder hierover tegen Dijk en Waard Centraal. "We kunnen niet achterblijven."

Volgens het college is de regenboogstatus overgegaan naar de nieuwe gemeente en wordt hier de komende tijd meer gehoor aan gegeven.
Pin It
Bekeken: 1347x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/