Deskundigen adviseren de rechtbank om tbs met voorwaarden op te leggen tegen een man die een slapende vriend in brand wilde steken in Heerhugowaard. Volgens de psycholoog en psychiater is de 25-jarige man uit Breezand ontoerekeningsvatbaar.

Het is eind december 2021 als Wesley van der W. brandende waxinelichtjes rond het slachtoffer plaatst, een vloeistof over het lichaam giet en vluchtwegen probeert af te sluiten. De verdachte van poging tot moord en brandstichting heeft geen idee waarom hij zijn vriend in brand wilde steken. Volgens de deskundigen verkeerde Van der W. in een psychose en had hij waanbeelden. Zijn daden zouden hem daarom niet kunnen worden aangerekend.

Over twee weken wordt de zaak inhoudelijk behandeld. Dan worden meer details besproken en maakt de officier van justitie de strafeis bekend.
Pin It
Bekeken: 1178x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/