Op de Langebalkweg in Zuid-Scharwoude heeft dinsdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter. Bij die aanrijding is de bestuurder van de scooter zwaargewond geraakt.

De scooterrijder reed op het fietspad toen een automobilist afsloeg en de scooter schepte. Daarbij kwam de scooterrijder hard ten val. Vanwege de verwondingen kwamen twee ambulances en een trauma team ter plaatse om medische hulp te verlenen.

Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een verklaring afgenomen van de automobilist. De politie onderzoekt de toedracht van het incident. (Foto: Glocal Media)
Pin It
Bekeken: 3690x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/