Een petitie om jongerenplatform Artquake een structurele subsidie te geven is overhandigd aan burgemeester Maarten Poorter van Dijk en Waard. Dat gebeurde dinsdagavond voor de raadsvergadering. De petitie werd ondertekend door 225 inwoners, die willen dat Artquake blijft bestaan.

Tristan Vos en Mayra Smilda gaven de petitie aan de burgemeester. Artquake is een jongerenplatform dat als doel heeft om talent te ontwikkelen. Zo wil de stichting creatieveling een podium bieden en met elkaar in contact brengen.

De afgelopen jaren werd Artquake ondersteund door European Solidarity Corps, maar dat houdt dit jaar op. Forum voor Democratie had vragen gesteld over een subsidie vanuit de gemeente en wethouder John Does gaf daar tijdens de raadsvergadering een reactie op. "We willen Artquake ondersteunen", benadrukte hij. Volgens Does komt de stichting vanwege een nieuwe subsidieverordening pas in 2024 in aanmerking voor een structurele subsidie, maar is een eenmalige subsidie voor 2023 wel mogelijk. "Ik wacht op een aanvraag."
Pin It
Bekeken: 1150x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/