Met ingang van elf december stopt de Nederlandse Spoorwegen met de spitsintercity Alkmaar-Beverwijk-Haarlem en andersom. Vanwege personeelstekort verdwijnt de verbinding uit de dienstregeling. Op het traject blijven dan alleen nog sprinters rijden, maar wel minder dan nu het geval is.

Het NHD meldt dat op internetfora zelfs wordt gesuggereerd dat de spitsintercity’s al per begin november niet meer zullen rijden en tot en met 5 november alleen bij voldoende personeel. Woordvoerders van de NS willen het verdwijnen van de dienst echter niet bevestigen aan de krant, maar ontkennen het ook niet, wel dat de dienst wordt 'versobert'.

Bij het publiceren van de halfjaarcijfers eind augustus heeft de NS al maatregelen aangekondigd om met het personeelstekort om te gaan. Reizigersorganisatie Rover snapt dat de NS iets moet doen om om te kunnen gaan met het personeelstekort, maar vind de communicatie van de vervoerder ondermaats.
Pin It
Bekeken: 5929x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/