Er worden niet vijftien, maar dertig asielzoekers opgevangen in hotel Heer Hugo. Dat heeft Dijk en Waard gemeld nadat Forum voor Democratie vragen over de opvang had gesteld.

Vanaf vorige week verblijven er asielzoekers in hotel Heer Hugo. Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) biedt opvang aan de mensen en heeft afspraken gemaakt met het Heerhugowaardse hotel.

Volgens de gemeente Dijk en Waard zou de onduidelijkheid zijn ontstaan door recent contact met het COA. "In tegenstelling tot wat het COA ons eerder berichtte, blijkt het om vijftien kamers in plaats van vijftien bedden te gaan." Het is nog niet duidelijk hoelang de asielzoekers in het hotel blijven.
Pin It
Bekeken: 2431x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/