Bibliotheek Kennemerwaard en het Huygens College gaan samenwerken. De bibliotheek en de Heerhugowaardse school willen dat meer leerlingen lezen en zetten in op leesplezier. Recent werd een overeenkomst door Erna Winters, directeur van onder meer de bibliotheek, en Peter van Huissteden, plaatsvervangend rector Huygens College, ondertekend om de samenwerking te bekrachtigen.

Onderdeel van de samenwerking is dat er een leesconsulent van de bibliotheek in de school komt. De stichting Kunst van Lezen heeft een subsidie beschikbaar gesteld.
Pin It
Bekeken: 683x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/