Een 47-jarige Heerhugowaarder moet nog minstens twee jaar in een tbs-kliniek blijven. De rechter heeft dat besloten op advies van de behandelend psycholoog en psychiater van de Heerhugowaarder. De man werd zes jaar geleden veroordeeld vanwege seksuele uitbuiting en mensenhandel.

De man zou vier kwetsbare vrouwen, waaronder een minderjarig meisje, vanuit zijn woning hebben laten werken in de prostitutie. Hoewel de Heerhugowaarder zich houdt aan regels en afspraken, stagneert zijn behandeling. Over twee jaar besluit de rechter of de tbs-maatregel opnieuw wordt verlengd.
Pin It
Bekeken: 1119x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/