Een oud politieagent uit Heerhugowaard heeft een taakstraf van 240 uur opgelegd gekregen. De man had trio's met minderjarige meisjes en filmde naakte meisjes in de kleedkamer.

Volgens de 23-jarige L. S. was hij veel met zijn werk als politieagent en trainer van een waterpoloteam bezig, maar veranderde dat aan het begin van de coronacrisis. "Ik had ineens niets te doen en lag dagen op bed", zei S. tijdens een eerdere zitting. Via een vriendin ontmoette hij een 14-jarig meisje. De man had seksueel contact met haar en een 15-jarige vriendin van het meisje. Op zijn telefoon en meerdere laptops werden beelden gevonden waarop te zien was dat hij seks had met de meisjes. Ook had de twintiger stiekem opnames gemaakt van naakte meisjes in de kleedkamer bij de waterpolotraining.

De officier van justitie eiste een gevangenisstraf, maar volgens de rechter is dat niet nodig. De Heerhugowaarder heeft namelijk spijt van de strafbare feiten en volgde op eigen initiatief een behandeling. Ook wordt de kans op herhaling laag ingeschat.
Pin It
Bekeken: 2556x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/