Er worden nieuwe energiecoaches gezocht in Dijk en Waard. De coaches zijn vrijwilligers en geven adviezen over energiebesparing. Wonen Plus Welzijn houdt woensdag 12 oktober om 20:00 uur een informatiebijeenkomst in Trefpunt Rozenlaan.

De coaches worden opgeleid door Duurzaam Bouwloket en kunnen daarna inwoners helpen bij vraagstukken rondom energiebesparing. Volgens wethouder RenΓ© Schoemaker wordt er bij duurzaamheid en energiebesparing vaak aan forse investeringen gedacht, maar hoeft dat niet zo te zijn. "De winst zit hem juist in kleine aanpassingen", zei hij eerder tegen Dijk en Waard Centraal.

De training om energiecoach te worden is gratis, maar er wordt wel van de coaches verwacht om minstens één jaar inzetbaar te zijn. Aanmelden voor de informatieavond kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1315x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/