Corrie uit Noord-Scharwoude heeft zondag 50.000 euro gewonnen bij Miljoenenjacht. Vlak voordat de finale van het televisieprogramma bij SBS6 werd gespeeld kreeg ze De Gouden Bel. Tijdens de finale belde ze bij koffernummer 26 en won daarmee 50.000 euro.

Ze reageert verrast op het winnen van de prijs: "Prachtig, wat geweldig. Dit is helemaal te gek!" De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij wint het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. De Noord-Scharwoudse Corrie was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1723 uitgenodigd in de studio. Ze weet nog niet wat ze met dit bedrag gaat doen. (Foto: Roy Beusker Fotografie)
Pin It
Bekeken: 3372x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/