Dinsdagavond 18 oktober kan iedereen tot en met 11 jaar die in het bezit is van een zwemdiploma meedoen aan een open beach waterpololes van Aquawaard. Deze avond legt de Heerhugowaardse vereniging een opblaasbaar beach waterpoloveld in zwembad Waardergolf zodat iedereen deze sport uitproberen.

De afgelopen zomer heeft Aquawaard samen met ZPC De Reuring geΓ―nvesteerd in opblaasbare velden voor beach waterpolo. Dit is de 'hippe' variant van het waterpolo spel, wat onder meer door de snelheid het spel nog aantrekkelijker maakt voor deelnemers en publiek.

Aquawaard verzorgt wekelijks vele waterpolo- en andere zwemlessen in zwembad Waardergolf. De jeugd traint hard en dat heeft zich ook uitbetaald in diverse kampioenschappen de afgelopen jaren.

De beach waterpololes duurt van 18:00 tot 19:00 uur. Meedoen kan door een berichtje te sturen naar het nummer 06-48140614. Iemand van Aquawaard ontvangt deelnemers aan de beach waterpolo proefles bij het poortje van het zwembad. Meer info op aquawaard.nl.
Pin It
Bekeken: 1157x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/