Een oudere fietser is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op op de Westelijke Randweg in Broek op Langedijk. Even voor 15:00 uur wilde een automobilist vanaf de rotonde de Papenhorn op rijden. Hij gaf twee fietsers netjes voorrang, maar de man die er op zijn elektrische fiets achteraan kwam niet. Het slachtoffer werd aangereden en viel op straat.

Het is niet duidelijk waarom de automobilist de man geen voorrang gaf. Mogelijk had hij zijn aandacht al verlegd. Mensen schoten de man die gelukkig een helm droeg te hulp, net als even later de handhavers die langskwamen. Het duurde rond 20 minuten voordat er een ambulance bij kwam. De man is gestabiliseerd, maar even later was nog niet duidelijk of hij mee moest naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.
Pin It
Bekeken: 4549x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/