In een reactie op de afsplitsing van een deel van de fractie in de Dijk en Waard noemt Forum voor Democratie de gebeurtenissen "bizar" en "onverklaarbaar". "Wij betreuren het ten diepste dat Bosscher en Koopman ervoor kiezen om niet met ons, maar wel met diverse media te praten", zo laat de partij een Dijk en Waard Centraal weten.

Woordvoerder Tom Russcher van FvD: "We zijn verbijsterd door het beeld wat Carmen schetst en kunnen ons daar totaal niet in vinden. Het is onjuist dat er verplicht betaalde cursussen moesten worden gevolgd en het vrijblijvende aanbod om de bankrekening tijdelijk vanuit Amsterdam te beheren was enkel om ervoor te zorgen dat rekeningen toch konden worden betaald. Het is namelijk zo dat de aanvraag voor de bankrekening al maanden bij de bank ligt en dat zij hebben aangegeven dat dit nog heel lang kan duren."

Russcher noemt de afsplitsing binnen de lokale fractie 'bizar' en 'onverklaarbaar'. "Bosscher en Koopman kenden we tot vorige week als twee echte FvD-ers. Ze waren overal bij, waren super enthousiast en heel erg betrokken." Volgens Russcher zijn de twee na hun vertrek volstrekt onbereikbaar. "Rob Lute wilde het gesprek wél met ons aangaan en binnen enkele minuten was alle onduidelijkheid dan ook uit de lucht. Hij besloot om bij de partij te blijven. Wij betreuren het ten diepste dat Bosscher en Koopman ervoor kiezen om niet met ons, maar wel met diverse media te spreken."

Voor Carmen Bosscher is de reactie van de partij de bevestiging van wat er mis is met het landelijke bestuur. "Het bestuur zegt het wanbeleid niet te herkennen en dat is nou juist het probleem. Dit is groter dan alleen het verplicht maken van cursussen en trainingen. Het wanbestuur zorgt voor de niet transparante acties. Ik geloof dat de waarheid het laatste woord heeft."

Bij de verkiezingen in november vorig jaar behaalde Forum voor Democratie drie zetels. Het was landelijk gezien het beste resultaat voor Forum voor Democratie bij de gemeenteraadsverkiezingen. Daarmee kwamen fractievoorzitter Carmen Bosscher, Dennis Koopman en aanvankelijk Thomas Groot in de raad van de nieuwe gemeente Dijk en Waard. Groot besloot in maart om te stoppen omdat het hem meer tijd kostte dan gedacht en Rob Lute kreeg zijn zetel. Donderdag maakte de fractie echter bekend niet verder te gaan als Forum voor Democratie. Inmiddels is dat dus weer herroepen en blijft Rob Lute toch voor Forum voor democratie in de raad. Carmen Bosscher en Dennis Koopman gaan door als Groep Bosscher.

Pin It
Bekeken: 1196x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/