Alleengaandenclub 60-plus houdt zaterdag 15 oktober vanaf 16:00 uur een ontmoetingsmiddag. In de kantine van handbalvereniging Tornado kunnen belangstellenden in contact komen met de alleengaandenclub en haar leden.

De club organiseert maandelijks verschillende activiteiten, waaronder wandelingen en uitjes. Zo staat voor 16 oktober een wandeling door het Geestmerambacht gepland.

De handbalvereniging is gevestigd aan de Parklaan 1 in Heerhugowaard. GeΓ―nteresseerden kunnen vrijblijvend meedoen aan de ontmoetingsmiddag. Wie meer informatie over de club wil, kan ook contact opnemen met Nel van 't Ent. Zij is bereikbaar via het telefoonnummer 072-5712920 of per mail:Β Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1133x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/