Hij is voor velen The King of Rock and Roll en geldt als een van de bekendste iconen van de twintigste eeuw; Elvis Presley. Dit jaar kwam een film over zijn leven en de ingewikkelde verhouding met manager Colonel Tom Parker uit. De film is vrijdag 4 november zien in Het Behouden Huis in Oudkarspel.

Het is het verhaal van een jonge Elvis die opgroeit in armoede en de gospel en blues ontdekt. Zodra de gokverslaafde manager de jonge artiest voor het eerst op de radio hoort, ziet hij een kans. Elvis is het levensverhaal van een jongen die een van de grootste sterren ooit wordt en een manager die achternagezeten wordt door een groot Nederlands geheim.

De film start 4 november om 20:15 uur. Kaarten kosten 6,50 euro en zijn te krijgen via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de bar in Het Behouden Huis.
Pin It
Bekeken: 1153x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/