Buschauffeurs leggen op 19, 20 en 21 oktober het werk neer om een betere cao te krijgen. De chauffeurs willen gecompenseerd worden voor de inflatie en daarnaast moet het personeelstekort worden aangepakt zodat de werkdruk omlaag gaat.

De aangekondigde staking is een vervolg op een staking van vorige maand. Toen legde zo'n dertig procent van de buschauffeurs het werk neer, wat minder dan verwacht was. Volgens het FNV gaan nu meer chauffeurs staken. "De actiebereidheid onder het personeel groeit. Steeds meer chauffeurs vinden dat er iets moet veranderen."
Pin It
Bekeken: 2749x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/