De officier van justitie heeft maandag bekendgemaakt dat een 28-jarige man volgend jaar wordt berecht voor het doden van een 54-jarige man uit Noord-Scharwoude. De man zou in mei vorig jaar de vrouw om het leven hebben gebracht in een restaurant in Beverwijk. Twee zestigers uit Haarlem raakten gewond, maar overleefden de aanval wel.

Het is 28 mei 2021 als de politie een bloedbad aantreft in een eettent in Beverwijk. Er is een gewapende overval gebeurd. Medewerker Adel kwam daarbij te overlijden, maar de twee koks - en tevens broers - overleven de overval wel. Van de koks liep één zware hersenbeschadiging op. Hij is hierdoor zijn spraakvermogen kwijtgeraakt. "Het gaat slecht met hem", zei zijn advocaat eerder.  Zijn broer raakte door de aanval halfzijdig verlamd en communiceert moeilijk.

De verdachte is de 27-jarige Tomasz A. Op dit moment wordt zijn psychische toestand onderzocht in het Pieter Baan Centrum. Zijn berechting staat op dit moment gepland voor eind januari.
Pin It
Bekeken: 1923x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/