Gemeente Dijk en Waard houdt woensdag 26 oktober tussen 19:30 en 20:30 uur een inloopbijeenkomst over De Scheg. Het voorontwerp-bestemmingsplan voor het gebied telt drie woongebouwen met maximaal 345 woningen. De gemeente wil in samenwerking met de ontwikkelaar een aantrekkelijke en toekomstbestendige woonlocatie maken van het gebied tussen de N242 en spoorlijn.

Een subsidieaanvraag voor Westpoort- De Scheg van 4,6 miljoen euro is vorig jaar goedgekeurd. Met het geld kan Dijk en Waard versneld starten met de bouw van ongeveer 750 woningen, 1.000 vierkante meter aan commerciële ruimte en de benodigde infrastructuur en voorzieningen. Het voorontwerp van nieuwbouwplannen in De Scheg ligt tot 19 november ter inzage. Tijdens de inloopbijeenkomst in de trouwzaal van het gemeentehuis zijn verschillende deskundigen aanwezig. Naar verwachting kan de eerste paal over twee jaar de grond in.
Pin It
Bekeken: 946x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/