Een team van De Waardse Sjoelvereniging heeft afgelopen weekend het zilver bemachtigd bij het NK Teamsjoelen. Het kwartet deed mee in de F-klasse en had een gemiddelde van 102 punten. Dat was net niet genoeg om de gouden medaille te krijgen, die naar een Nieuwegeins team met 104 punten ging.

Het waren Rob Aland, Nel Koppes, Monique Markx en Joke Oudhuis die de tweede plaats bij het kampioenschap in de wacht sleepten. Daarnaast waren er ook twee andere Waardse teams die acte de présence gaven op het Nederlands kampieoschap in Barneveld. Zij behaalden geen podiumplek.
Pin It
Bekeken: 944x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/