Parkeervergunningen en -ontheffingen voor het Stadshart en het Stationsgebied van Heerhugowaard blijven tot en met 31 januari 2024 gratis. Dat heeft de gemeenteraad van Dijk en Waard besloten. Wat wel verandert is dat gegadigden zelf een aanvraag in moeten dienen.

De uitgifte van parkeervergunningen en -ontheffingen ging voorheen niet altijd goed met als gevolg dat sommige mensen ze niet op tijd kregen. Om dit nu te voorkomen, dienen gegadigden deze zelf aan te vragen. Dat kan vanaf 1 november via dijkenwaard.nl. Een aanvraag indienen kan ook in het gemeentehuis aan het Parelhof in Heerhugowaard. Een medewerker staat paraat op dinsdag 1 november en op maandag 21 november, 12 december en 19 december van 09:00 tot 12:00 uur.

Wie de aanvraag nog dit jaar indient krijgt de vergunning of ontheffing gegarandeerd op tijd in huis. De nieuwe termijn loopt van 31 januari 2023 t/m 31 januari 2024. (foto: Pixabay / Hans Braxmeier)
Pin It
Bekeken: 887x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/