Het ziet er niet naar uit dat er binnen afzienbare tijd iets gedaan wordt aan het L’Arcade-pand aan W.M. Dudokweg in Heerhugowaard. Dat blijkt uit antwoorden van het college van B&W op schriftelijke vragen van de PvdA en de FvD. Voor zover bekend heeft de eigenaar van het dichtgetimmerde pand geen plannen voor verkoop, nieuwbouw of renovatie.

Zowel de PvdA als FvD willen graag dat L'Arcade plaats maakt voor (sociale) woningen, maar dat is niet mogelijk met de huidige bestemming van het perceel en de Visie Werklocaties. Sowieso wil het college ruimte vrijhouden voor bedrijven. B&W zijn dan ook niet van plan om de grond te kopen. En mocht de eigenaar niet aan te sporen zijn tot herontwikkeling, dan kan de gemeente niet zomaar even overgaan tot onteigening.

Wethouder Falco Hoekstra gaat met de eigenaar in gesprek over "kansrijke ontwikkelingen die passen binnen het bestemmingsplan en binnen de visie op onze werklocaties, te verkennen". Wanneer dat gaat gebeuren, vermeldt het college echter niet. Het laatste contact met de eigenaar was in januari dit jaar.
Pin It
Bekeken: 2063x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/